8,8

6322 reviews

Hulp nodig?

Bel Manuel en bestel:

088-1001001

Goedkoop & snel een afvalcontainer huren?
Vandaag leveren? Wij regelen het voor U!
Bekijk ons container aanbod

Opslagcontainer huren in Utrecht (stad)?

Goedkoop & snel een opslagcontainer huren?
Snelle levering? Wij regelen het voor je!

Regio-opslagcontainer.nl, de marktleider in opslagcontainerverhuur!

Levering in heel Nederland

Snelle levering van opslagcontainers

Vandaag besteld, morgen geleverd

Kies zelf je dagdeel van levering

Flexibele huur

All-in prijzen (btw, plaatsen en ophalen)

Opslagcontainerverhuur Utrecht

Regio-opslagcontainer levert opslagcontainers door heel Nederland en dus ook in de gemeente Utrecht.
Onze opslagcontainers blijken in deze regio uitermate populair. Doordat wij 2 type opslagcontainers verhuren is er altijd 1 geschikt voor iedere klus.
Onze opslagcontainers worden voornamelijk gebruikt tijdens verhuizingen en verbouwingen. Wij plaatsen de opslagcontainer naar wens en halen de container als deze uiteindelijk weer leeg is ook weer bij je op.
Het verplaatsen van een opslagcontainer van locatie a naar locatie b is helaas niet mogelijk.

10 ft

10 ft Opslag container

Leverbaar vanaf 319,00

  • Lengte 3 m x Breedte 2,5 m x Hoogte 2,5 m
  • Past op 1 parkeerplaats
  • Binnenmaat L 2.95 B 2.31 H 2.35
  • Inhoud: 15m3
Meer informatie 10 ft Opslag container

20 ft

20 ft Opslag container

Leverbaar vanaf 349,00

  • Lengte 6 m x Breedte 2,5 m x Hoogte 2,6 m
  • Past op 2 parkeerplaatsen
  • Binnenmaat L 5.90 B 2.31 H 2.35
  • Inhoud: 30m3
Meer informatie 20 ft Opslag container

Levering opslagcontainers in Utrecht

Onze opslagcontainers worden zoals aangegeven vaak verhuurd in de gemeente Utrecht maar ook in de omliggende plaatsen zoals Maarssen, Zeist, Houten en Woerden. Doordat het gebruiken van een opslagcontainer veel tijd kan besparen ( je hoeft jouw meubels niet steeds te verplaatsen) is het al snel rendabel om een opslagcontainer te huren. Onze opslagcontainers kunnen secuur en nauwkeurig geplaatst worden op de gewenste locatie. Zolang onze chauffeur met de vrachtwagen op locatie kan komen zien ze het als een uitdaging de opslagcontainer zo neer te zetten zoals het je het best past.

Ons assortiment opslagcontainers bestaat in Utrecht uit de 10ft opslagcontainer en de 20 ft opslagcontainer. De 10ft opslagcontainer heeft een lengte van ongeveer 3 meter, een breedte van 2.5 meter en een hoogte van 2.5 meter. De 10ft opslagcontainer wordt geleverd inclusief veiligheidsslot waardoor de materialen veilig opgeslagen kunnen worden. Onze 20ft opslagcontainer is 6 meter lang, 2,5 met breed en 2,5 meter hoog. Door deze lengte is het een ideale container om lange materialen tijdelijk op te slaan. Ook onze 20m3 opslagcontainer zal geleverd worden met een veiligheidsslot.

Om onze tarieven zo transparant als mogelijk te houden maken wij gebruik van all-in tarieven. Op deze manier weet je precies welke kosten je maakt bij het huren van een opslagcontainer. Op onze website staan dus ook all-in tarieven. De enige uitzondering op de regel is als de container langer blijft staan dan verwacht. Na het verloop van de oorspronkelijke huur berekenen wij een huurprijs per week. De overige tarieven zijn dus inclusief transport (plaatsen en ophalen), de afgesproken huur en btw.

 

Telefonisch advies?
Bel Michelle:
 

Alles positief
Vakwerkkeukenmontage 22-02-2020

Goed...prima service
Van beek 14-02-2020

Top
Anoniem 13-02-2020

Op tijd geleverd en op afgesproken plek. Ook weer meteen verwijderd na ophaalverzoek
Sandra 13-02-2020

Alles ging perfect totdat wij maar herinneringen bleven krijgen van AfterPay. Wat bleek de bank had jullie direct betaald en niet hun. AfterPay gebeld maar zij gaven aan dat jullie de betaling moeten annuleren bij hun. Jullie klanten service gebeld en wordt gewoon weer naar AfterPay gestuurd. Echt waardeloos. Ik ben jullie klant en geen klant bij jullie samenwerkende partij. Jullie sturen AfterPay aan en niet jullie klant. Gelukkig is de klantenservice van AfterPay beter en zijn hun WEL bereid om intern contact te zoeken met jullie. Dat was de medewerker van regiocontainer na herhaaldelijk contact namelijk absoluut niet. Ik kon een mailtje krijgen waar in stond dat we betaald hadden en de rest was aan ons. Echt absurd. Medewerker van het ophalen van container was echt een topman. Dacht nog even snel mee over spullen die wij dachten niet meer erin te kunnen doen. Heel fijn
Van Seijen 09-02-2020

Bekijk al onze reviews

 

Bereikbare klantenservice
088-1001001

Regionale levering door heel
Nederland

All-in prijzen - incl. BTW