8,8

7137 reviews

Hulp nodig?

Bel Manuel en bestel:

088-1001001

Goedkoop & snel een afvalcontainer huren?
Vandaag leveren? Wij regelen het voor U!
Bekijk ons container aanbod

Regio-opslagcontainer klantenservice

Goedkoop & snel een opslagcontainer huren?
Snelle levering? Wij regelen het voor je!

Regio-opslagcontainer.nl, de marktleider in opslagcontainerverhuur!

Levering in heel Nederland

Snelle levering van opslagcontainers

Vandaag besteld, morgen geleverd

Kies zelf je dagdeel van levering

Flexibele huur

All-in prijzen (btw, plaatsen en ophalen)

Klantenservice

Heeft u vragen over onze opslagcontainer service?
Voor al uw vragen kunt u ook telefonisch bij ons terecht op het telefoonnummer 088-1001001.

Service en Contact

Heb je vragen over onze opslagcontainers of over de levering hiervan zijn wij op werkdagen van 8.00-20.30 telefonisch bereikbaar op telefoonnummer 088-1001001.
Op zaterdag kun je ons bereiken tussen 8.30-15.00 uur.   

Ook per mail kun je vragen stellen, info@regio-opslagcontainer.nl

 

Per E-mail

Wij zijn per e-mail altijd bereikbaar voor alle vragen en opmerkingen. De e-mail kun je sturen naar info@regio-opslagcontainer.nl en wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met je opnemen of de vraag zo correct mogelijk beantwoorden.

Per Post

Ook is het mogelijk om ons brieven en poststukken toe te sturen.

Ons postadres is:

Gasthuisstraat 13B
5301 CA Zaltbommel
 

Hulp bij uw bestelling

Bij het bestellen van de opslagcontainer kun je ons aangeven wanneer de container weer opgehaald mag worden. Weet je dit op voorhand nog niet kun dit altijd laten doorgegeven worden.

Wij doen ons best de opslagcontainer 1 dag na het doorgeven bij je op te halen.

Betalen en Geldzaken

Je kunt de opslagcontainers op diverse manieren betalen. Een van deze manier is het betalen van de container met contact geld bij levering van de container.

Onze chauffeur heeft in de meeste gevallen geen wisselgeld bij zich dus we vragen je de betaling gepast te voldoen.

De meeste gebruikte betaalmethode is het betalen met Ideal.
Na het bestellen van de container ontvang je een mail met daarin een link om met Ideal te betalen. 

Doordat je met IDeal betaald hoef je niet perse aanwezig te zijn bij de levering van de container.

Naast de mogelijkheid om de opslagcontainer met contant geld te betalen of te betalen via IDeal kun je uiteraard ook betaling met een 'standaard' overboeking.

Na het bestellen van de container ontvang je al onze betaalgegevens waarna je de betaling over kunt maken.

Uw bestelling

Onze opslagcontainers zullen in 99 van de 100 gevallen qua formaat precies gelijk zijn aan de opslagcontainers die op onze website staan. 
Wel kan het zo zijn dat de kleur afwijkt, dit heeft te maken met de voorraad die we op dat moment hebben.

Uiteraard zijn al onze opslagcontainers wind en waterdicht.

Het bestellen van een opslagcontainer gaat makkelijk online via onze website.
Je selecteerd het formaat van de opslagcontainer en kiest hierbij hoeveel weken je de container zou willen huren.

Uiteraard kun je ook telefonisch de bestelling plaatsen, je kunt hiervoor bellen naar 088-1001001 onze collega's lopen dan samen met je door de bestelling heen. Na het bestellen van de container zal alles netjes per mail worden bevestigd.

Als je bij ons een opslagcontainer besteld kunnen wij deze in de meeste gevallen de volgende werkdag al bij je plaatsen. Uiteraard is het verstandig de container zo snel mogelijk te bestellen zodat je zeker bent van levering op de door jou gewenste dag.

Voor het leveren van de opslagcontainer hoef je niet perse aanwezig te zijn, wel raden wij dit aan om ervoor te zorgen dat de container op de juiste locatie geplaatst zal worden.

Mocht je niet aanwezig kunnen zijn kunnen wij onze chauffeur je een half uur voor levering laten bellen, je kunt dan samen met de chauffeur telefonisch bespreken waar hij de opslagcontainer kan plaatsen.

Voor het ophalen van de opslagcontainer hoef je niet aanwezig te zijn, als onze chauffeur met zijn vrachtwagen voor de container kan komen kan hij dit zelfstandig uitvoeren.

Onze opslagcontainers worden in de meeste gevallen alleen op werkdagen geleverd.
Wens je dat de container geleverd zal worden op zaterdag adviseren wij je telefonisch contact met ons op te nemen. Wij kunnen dan met de planning bespreken wat de mogelijkheden zijn.

Spelregels

Om de tarieven voor iedereen duidelijk en transparant te houden hanteren wij duidelijke all-in tarieven. De tarieven op onze website zijn inclusief btw en transport (plaatsen en ophalen).

De enige variatie op de regel is een variabele huurperiode. Bij het bestellen geef je aan hoeveel weken je de container verwacht te huren. Mocht dit achteraf langer worden zal hiervoor per week een huurnota gestuurd worden.

Uiteraard kunnen onze opslagcontainers net zo lang blijven staan als je wenst. 

Bij iedere week die de container langer staat dan op voorhand besproken zullen wij een huurnota sturen. Uiteraard berekenen wij verder geen extra kosten als de container langer staat.

Voor het laten bezorgen van een opslagcontainer op eigen terrein is geen vergunning nodig. 
Indien de container geplaatst moet worden op de openbare weg is dit soms wel het geval.

Mocht je hierover twijfelen kun je altijd contact met onze klantenservice opnemen. Tevens kun je bij de desbetreffende gemeente informatie opvragen.

LET OP:  Je bent zelf ten alle tijden verantwoordelijk voor het aanvragen van een vergunning, mocht dit verplicht zijn.

Zoals je van ons mag verwachten doen wij er alles aan om de juiste service te verlenen.
Mocht je onverhoopt toch ergens een klacht over hebben vernemen wij dit graag. Zodra wij weten waar onze verbeterpunten liggen kunnen wij hier ook daadwerkelijk iets mee doen.

Je kunt klachten kenbaar maken bij onze klantenservice ( per telefoon ), je kunt een email sturen ( info@regio-opslagcontainer.nl ) of schriftelijk een klacht versturen.

Wijzigen of annuleren

Indien je een opslagcontainer hebt besteld en komt er last-minute achter dat de klus niet door gaat of je wenst bijvoorbeeld het formaat container te wijzigen dan is dit niet alleen erg vervelend voor je, maar ook voor ons.
Vaak zijn de containers al onderweg om bezorgd te worden en dus zullen hier, afhankelijk van hoelang je voor de levering de bestelling annuleerd / wijzigd, kosten aan verbonden zijn. Maar ook is er natuurlijk administratieve afhandeling, waardoor wij genoodzaakt zijn het volgende, in overleg met je, in rekening te brengen:

24 uur van te voren:  € 25,00
Dag van plaatsing:  € 75,00
 

 

Indien je een container wenst te wijzigen of annuleren raden wij je aan zo snel mogelijk contact op te nemen met onze klantenservice ( telefoonnummer: 088-1001001 ).

Veiligheid en privacy

Online beveiliging bij Regio-opslagcontainer.nl

Voor Regio-opslagcontainer is het van groot belang jouw gegevens online te beveiligen. Wij doen er dus alles aan om de veiligheid op onze website te kunnen garanderen. Onze IT-experts zijn dagelijks bezig met oa het controleren van onze website en database zodat jouw gegevens veilig zijn.

Regio-opslagcontainer verkoopt geen gegevens

Al de gegevens worden veilig opgeslagen in een niet-publiek toegankelijke database, daarnaast worden de betalingen versleuteld verstuurd waardoor de betrouwbaarheid gegarandeerd is. Daarnaast verkopen of spelen wij jouw gegevens niet door aan derden. Je zult dus niet benaderd worden door collega-bedrijven. Net als al onze collega webshops maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij om de website nog beter en gebruiksvriendelijker te maken. Deze gegevens worden nadrukkelijk niet gebruikt om onze bezoekers te scannen/een profiel van onze bezoekers te maken.

Gegevens wijzigen of verwijderen

Uiteraard kunnen wij jouw gegevens in ons systeem wijzigen als dit wenselijk is. Zelfs kun je ook verzoek bij ons indienen om alle gegevens uit ons systeem te verwijderen. Zoals eerder aangegeven zullen wij jouw gegevens nooit verkopen/verstrekken aan derden.

 

 

Telefonisch advies?
Bel Michelle:
 

Prima
Anoniem 08-11-2022

Zeer tevreden
A van Kasteren 05-11-2022

Op tijd geplaatst en weer op tijd opgehaald.Hartstikke netjes.
mustafa dutar 05-11-2022

Zeer correct alles klopte volgens de afspraken
Anoniem 30-10-2022

Makkelijk via website een container bestellen. Netjes 20 minuten voor levering gebeld door de chauffeur. Ophalen was ook goed gecommuniceerd.
Verhaar Klusbedrijf 28-10-2022

Bekijk al onze reviews

 

Bereikbare klantenservice
088-1001001

Regionale levering door heel
Nederland

All-in prijzen - incl. BTW