8,8

6322 reviews

Hulp nodig?

Bel Manuel en bestel:

088-1001001

Goedkoop & snel een afvalcontainer huren?
Vandaag leveren? Wij regelen het voor U!
Bekijk ons container aanbod

Opslagcontainer huren in Den Haag?

Goedkoop & snel een opslagcontainer huren?
Snelle levering? Wij regelen het voor je!

Regio-opslagcontainer.nl, de marktleider in opslagcontainerverhuur!

Levering in heel Nederland

Snelle levering van opslagcontainers

Vandaag besteld, morgen geleverd

Kies zelf je dagdeel van levering

Flexibele huur

All-in prijzen (btw, plaatsen en ophalen)

Opslagcontainerverhuur Den Haag

Ben je aan het klussen, verbouwen of renoveren en ben je opzoek naar een opslagcontainer in de regio den haag? Dan ben je bij regio-opslagcontainer aan het juiste adres. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij overal in Nederland opslagcontainers leveren dus ook in de regio Den haag, Scheveningen, Rijswijk, Delft, Naaldwijk etc.

Wij leveren in de regio 2 verschillende soorten opslagcontainers, namelijk de 10ft opslagcontainer en de 20ft opslagcontainer. Wij plaatsen de container bij u op locatie waarna wij deze als je daarvoor de opdracht geeft ook weer ophalen. Wij kunnen helaas geen volle opslagcontainers verplaatsen/vervoeren.

10 ft

10 ft Opslag container

Leverbaar vanaf 319,00

  • Lengte 3 m x Breedte 2,5 m x Hoogte 2,5 m
  • Past op 1 parkeerplaats
  • Binnenmaat L 2.95 B 2.31 H 2.35
  • Inhoud: 15m3
Meer informatie 10 ft Opslag container

20 ft

20 ft Opslag container

Leverbaar vanaf 349,00

  • Lengte 6 m x Breedte 2,5 m x Hoogte 2,6 m
  • Past op 2 parkeerplaatsen
  • Binnenmaat L 5.90 B 2.31 H 2.35
  • Inhoud: 30m3
Meer informatie 20 ft Opslag container

Plaatsen en ophalen van de opslagcontainer in Den Haag

Dagelijks rijden wij in de regio Den haag met meerdere vrachtwagens om opslagcontainers te plaatsen en op te halen. Op deze manier kunnen wij je snel voorzien van een opslagcontainer. Bij het plaatsen en ophalen van de opslagcontainer hoef je niet perse aanwezig te zijn, wel raden wij dit aan zodat je samen met de chauffeur kunt bespreken waar de opslagcontainer het best geplaatst kan worden. Kun je toch niet aanwezig zijn bij levering dan adviseren wij je wel telefonisch bereikbaar te zijn, Onze chauffeur kan je dan bellen om de gewenste plaatsingslocatie te bespreken. Voor het ophalen van de container hoef je niet aanwezig te zijn, wel dient er ruimte te zijn voor onze vrachtwagen om de container te kunnen bereiken.

In de regio Den haag kunnen wij de twee meest gangbare containers leveren namelijk de 10ft en 20ft opslag container. Afhankelijk van de hoeveelheid materialen die je wenst op te slaan kun je hieruit kiezen.
Onze 10ft opslagcontainer is 3 meter lang, 2.5 meter breed en 2.5 meter hoor. De 20ft opslagcontainer is 6 meter lang, 2.5 meter hoog en 2.5 meter breed.

Onze opslagcontainers in regio Den haag kunnen zowel online als telefonisch gereserveerd worden. Online loop je binnen 2 minuten het bestelproces door waarna alles netjes per mail bevestigd zal worden. Doe je de reservering liever telefonisch?
Geen enkel probleem, neem contact met ons op en een van onze collega’s maakt de reservering telefonisch in orde waarna alles netjes per mail bevestigd zal worden 

 

Telefonisch advies?
Bel Michelle:
 

Alles positief
Vakwerkkeukenmontage 22-02-2020

Goed...prima service
Van beek 14-02-2020

Top
Anoniem 13-02-2020

Op tijd geleverd en op afgesproken plek. Ook weer meteen verwijderd na ophaalverzoek
Sandra 13-02-2020

Alles ging perfect totdat wij maar herinneringen bleven krijgen van AfterPay. Wat bleek de bank had jullie direct betaald en niet hun. AfterPay gebeld maar zij gaven aan dat jullie de betaling moeten annuleren bij hun. Jullie klanten service gebeld en wordt gewoon weer naar AfterPay gestuurd. Echt waardeloos. Ik ben jullie klant en geen klant bij jullie samenwerkende partij. Jullie sturen AfterPay aan en niet jullie klant. Gelukkig is de klantenservice van AfterPay beter en zijn hun WEL bereid om intern contact te zoeken met jullie. Dat was de medewerker van regiocontainer na herhaaldelijk contact namelijk absoluut niet. Ik kon een mailtje krijgen waar in stond dat we betaald hadden en de rest was aan ons. Echt absurd. Medewerker van het ophalen van container was echt een topman. Dacht nog even snel mee over spullen die wij dachten niet meer erin te kunnen doen. Heel fijn
Van Seijen 09-02-2020

Bekijk al onze reviews

 

Bereikbare klantenservice
088-1001001

Regionale levering door heel
Nederland

All-in prijzen - incl. BTW