8,8

6322 reviews

Hulp nodig?

Bel Manuel en bestel:

088-1001001

Goedkoop & snel een afvalcontainer huren?
Vandaag leveren? Wij regelen het voor U!
Bekijk ons container aanbod

Opslagcontainer huren in Amsterdam?

Goedkoop & snel een opslagcontainer huren?
Snelle levering? Wij regelen het voor je!

Regio-opslagcontainer.nl, de marktleider in opslagcontainerverhuur!

Levering in heel Nederland

Snelle levering van opslagcontainers

Vandaag besteld, morgen geleverd

Kies zelf je dagdeel van levering

Flexibele huur

All-in prijzen (btw, plaatsen en ophalen)

Opslagcontainerverhuur Amsterdam

Onze opslagcontainers in de regio Amsterdam zijn uitermate geschikt voor het tijdelijk opslaan van meubilair en of bouwmaterialen. Omdat de opslagcontainers nette, schone en wind- en water dichte containers zijn ben je dus verzekerd dat jouw materialen veilig opgeslagen worden.
Het plaatsen van de opslagcontainers doen wij in overleg zodat we zeker weten dat de container op de juiste locatie staat. Op de geplaatste locatie halen wij de container ook weer op als wij hiervoor de opdracht krijgen, helaas kunnen wij geen volle opslagcontainers verplaatsen van locatie A naar locatie B.

10 ft

10 ft Opslag container

Leverbaar vanaf 319,00

  • Lengte 3 m x Breedte 2,5 m x Hoogte 2,5 m
  • Past op 1 parkeerplaats
  • Binnenmaat L 2.95 B 2.31 H 2.35
  • Inhoud: 15m3
Meer informatie 10 ft Opslag container

20 ft

20 ft Opslag container

Leverbaar vanaf 349,00

  • Lengte 6 m x Breedte 2,5 m x Hoogte 2,6 m
  • Past op 2 parkeerplaatsen
  • Binnenmaat L 5.90 B 2.31 H 2.35
  • Inhoud: 30m3
Meer informatie 20 ft Opslag container

Opslagcontainer huren in Amsterdam

Zoals aangegeven kunnen wij opslagcontainers leveren door heel Nederland, wel zien wij dat in de Regio Amsterdam, Zaandam, Haarlem, Hoofddorp veel gebruik wordt gemaakt van opslagcontainers. Wij plaatsen de opslagcontainers in overleg, daarom adviseren wij je aanwezig te zijn bij plaatsing van de container. Mocht dit niet lukken dan is het verstandig telefonisch bereikbaar te zijn als de chauffeur de container plaatst, op deze manier kun je met de chauffeur de juiste locatie bespreken. Bij het ophalen van de opslagcontainer hoef je niet aanwezig te zijn, als de chauffeur met zijn vrachtwagen bij de container kan komen kan hij dit zelfstandig doen.

In de regio Amsterdam leveren wij twee verschillende opslagcontainers namelijk de 10ft opslagcontainer en de 20ft opslagcontainer. De 10ft opslagcontainer is 3 meter lang, 2.5 meter breed en 2.5 meter hoog.
Onze 20ft opslagcontainer is 6 meter lang en is even breed en hoog als de 10ft opslagcontainer. Afhankelijk van de hoeveelheid materialen die opgeslagen moeten worden kun je dus een keuze maken uit de 2 containers. Al onze opslagcontainers zijn nette, schone, wind, en waterdichte containers waardoor je zeker bent dat jouw materialen veilig opgeslagen worden.

Een opslagcontainer huren in de regio Amsterdam kan zowel online als telefonisch, binnen een aantal minuten is de reservering gemaakt. Bij zowel een online als een telefonische bestellen zal alles netjes per mail worden bevestigd zodat de gemaakte afspraken open en transparant zijn.

 

Telefonisch advies?
Bel Michelle:
 

Alles positief
Vakwerkkeukenmontage 22-02-2020

Goed...prima service
Van beek 14-02-2020

Top
Anoniem 13-02-2020

Op tijd geleverd en op afgesproken plek. Ook weer meteen verwijderd na ophaalverzoek
Sandra 13-02-2020

Alles ging perfect totdat wij maar herinneringen bleven krijgen van AfterPay. Wat bleek de bank had jullie direct betaald en niet hun. AfterPay gebeld maar zij gaven aan dat jullie de betaling moeten annuleren bij hun. Jullie klanten service gebeld en wordt gewoon weer naar AfterPay gestuurd. Echt waardeloos. Ik ben jullie klant en geen klant bij jullie samenwerkende partij. Jullie sturen AfterPay aan en niet jullie klant. Gelukkig is de klantenservice van AfterPay beter en zijn hun WEL bereid om intern contact te zoeken met jullie. Dat was de medewerker van regiocontainer na herhaaldelijk contact namelijk absoluut niet. Ik kon een mailtje krijgen waar in stond dat we betaald hadden en de rest was aan ons. Echt absurd. Medewerker van het ophalen van container was echt een topman. Dacht nog even snel mee over spullen die wij dachten niet meer erin te kunnen doen. Heel fijn
Van Seijen 09-02-2020

Bekijk al onze reviews

 

Bereikbare klantenservice
088-1001001

Regionale levering door heel
Nederland

All-in prijzen - incl. BTW